Het Excellentie programma

Breng het absolute goddelijke naar boven in jouw werk en leven!

 

Vraag jij je af: Waarvoor ben ik hier in dit leven? Leef ik wel mijn volle potentieel? Breng ik mijn unieke gaven naar buiten? Naar de mensen die ik liefheb? Bedien ik de mensen waarvoor ik werk ten volle? Of houd ik mij nog in?

 

Wil jij de antwoorden op deze vragen gaan vinden? En vanuit innerlijke rust en helderheid, jouw unieke gaven in jouw werk en leven, leren integreren? Dan kan dit Excellentie programma de juiste stap zijn voor jou.

Waarom het Excellentie programma?

Om het goud in jou te vinden!

Het leven geeft ons een regenboog van gebeurtenissen en emoties te doorleven. En het is niet altijd gemakkelijk om jouw pad te vinden in deze 3D-wereld. Soms raken we volledig geabsorbeerd door negatieve gedachten en zware energie. We hebben de neiging om te vergeten wie we echt van binnen zijn.

Tijdens dit excellentie programma kun je de schoonheid van jouw ziel weer gaan ervaren. En worden herinneringen aan moeilijke gebeurtenissen, oude patronen en belemmerende gedachten getransformeerd.

Wat gaan we doen?

In een jaar tijd herstellen we stap voor stap jouw eerste blauwdruk in dit leven.

We gaan werken met de seizoenen en elementen, edelstenen, geluid en begeleide meditaties. We komen in totaal 8 zaterdagen samen in een groep mensen, die net als jij willen werken aan zingeving in leven en professie. Aanvullend daarop krijg je ook 4 maal anderhalf uur één op één coaching aangeboden van Mellie en Jason.

Met wie maak jij deze reis?

 

Op deze zoektocht ontvang je volledige steun van Mellie Vissers en Jason Goldsworthy.

Mellie is een “visser pur sang” en zij vindt jouw innerlijke goud keer na keer, leven na leven. Werken met de spirit van de drum en de natuur begeleidt ze jou veilig op het pad van jouw innerlijke waarheid. Door het geven van liefde, vrijheid en visie onderweg.

Jason is een geboren verzorger van de ziel en zal je vreugde, gelach en een sterke innerlijke leiding brengen. Al jarenlang werkend als medium, coach en leraar, is er geen donkere plaats in dit universum die Jason niet kan verlichten met zijn lichtheid en humor.

Waar en wanneer vindt het plaats?

In totaal komen we op 8 zaterdagen samen, tussen 10.00 – 16.00 uur, in centrum “De Vuurvlieg” in Nijmegen.

De data zijn: 

  • 7 maart 2020
  • 18 april 2020
  • 16 mei 2020
  • 6 juni 2020
  • 5 september 2020
  • 21 november 2020
  • 19 december 2020 en
  • 16 januari 2021

De 4 individuele coaching sessies van anderhalf uur zijn los in te plannen, in de periode van maart 2020 tot en met maart 2021.

Wat is mijn investering?

Voor het complete programma van 12 sessies, inclusief 8 groepszaterdagen en daarbij 4 individuele sessies, is jouw investering € 1680,-. Volg je liever alleen het groepsprogramma van 8 zaterdagen, dan betaal je € 1280,- .

Een betalingsregeling is in onderling overleg mogelijk. Je mag dan verspreid betalen over een periode en met een bedrag dat bij jouw budget past.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Je kunt je aanmelden door het formulier hieronder in te vullen. 

Heb je nog vragen of overleg je graag persoonlijk om te bespreken of dit programma bij jou past? Neem dan contact op, dan plannen we graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek met je in.

Vul graag je voor- en achternaam in.

Lees hier de Algemene voorwaarden.